SEO

Erinäisten tutkimusten mukaan hakukoneissa noin 60-80% napsautuksista kohdistuu luonnollisiin hakutuloksiin ja loput sponsorilinkkeihin. Lukemat vaihtelevat tutkimuksittain, johtuen esimerkiksi mainostajien määrästä ja toimialasta, mutta lähes poikkeuksetta napsautusprosentit kallistuvat luonnollisten hakutulosten puolelle. Tämän vuoksi näkyvyys orgaanisissa tuloksissa on erittäin tärkeää.

Pitkäaikaista hyötyä pienin kustannuksin

Hakukoneiden luonnollisissa hakutuloksissa näkyminen itsessään ei maksa mitään. Hakukoneoptimoinnin toimenpiteillä saadaan pitkäaikaista näkyvyyttä hakukoneissa ilman, että jokaisesta klikkauksesta tai näytöstä kertyy kustannuksia. Luonnollisiin hakutuloksiin ei pysty vaikuttamaan muuten kuin tuottamalla hyvälaatuiset ja arvostetut sivut sekä huolehtimalla sivuston ulkoisen linkityksen laadusta. Onkin siis hakukoneiden algoritmeista kiinni, miten korkealla sivusi tulevat näkyviin tulossivulla.

Asiantuntijoidemme ajan saatossa karttuneella kokemuksella olemme pystyneet selvittämään hakukoneiden arvostamia elementtejä sivustoilla, joita hyödyntäen pystymme parantamaan myös asiakkaidemme sivustojen laatua ja parantamaan niiden arvostusta niin hakukoneiden kuin käyttäjienkin silmissä, minkä seurauksena näkyvyys paranee.

Sisältö arvoonsa

Hakukoneet, kuten käyttäjätkin, arvostavat hyvää ja informatiivista sisältöä. Ja koska hakukoneet pyrkivät tuomaan esiin sellaisia sivuja, joita käyttäjät arvostavat, ei ole ihme, että hyvän sisällön sivut löytyvät usein hakutulosten kärjestä. Onko sinun yrityksesi sivuston sisältö hyvälaatuista? Hakukoneoptimoinnin prosessissa sivujen sisältö analysoidaan ja tarvittaessa muokataan käyttäjäystävälliseen muotoon, jota myös hakukoneet ymmärtävät.

Hakukoneet arvioivat sivuja kymmenillä eri määritteillä, jotka kehittyvät nopealla vauhdilla. Tämän vuoksi Webvaluen hakukoneoptimointi on suunniteltu pitkäkestoiseksi yhteistyöprojektiksi, jolloin asiakkaalle taataan paras mahdollinen tulos ja tyytyväisyys.

Haluatko tietää miten yrityksesi verkkosivut tällä hetkellä löytyvät hakukoneista?

Ota yhteyttä